En kvällspromenad innan det var dags för kvällens möte. Den först bilden var av en hästarna i en av hagarna. När jag kom närmare så upptäckte jag att hästen hade ett blått och ett brunt öga. Det blå ögat var läckert så jag tänkte att det kunde bli en bra bild. Jag tog några och hoppades att skärpan skulle bli bra.

Fru Blåöga

Tyvärr så var jag så ivrig att hinna ta en bild innan hästen flyttade på sig att jag glömde kolla bakgrunden. Det gröna/röda i övre hörnet förstör bilden så jag försökte med att beskära den lite.

Fru Blåöga

Men den vita pälsen stör också, så en ännu tätare beskärning

Fru Blåöga

Det blev inte alls som jag tänkte när jag tog bilden men det är som det är. Borde kanske gå förbi vid något annat tillfälle och se om jag kan få till det här lite bättre.

Bjännsjö

Tyckte färgerna blev OK här, ja det såg faktiskt ut så här mättat, men bilden håller inte. Jag skulle vilja ha den lite bredare och framför allt få med mer av himmeln.

Nästa försök var mest tänkt som ett ”snabbfoto” men det är den bild som jag gillar bäst av dagens bilder.

Bjännsjö

Lite mossa

Stenar och mossa

Det var något med den här vyn som jag tyckte var intressant men resultatet blev ganska platt.

Bjännsjö

Jag tog chansen att använda den för att leka lite grann och få den mer intressant. Det ser ju inte helt verklighetstroget ut men den är ju mer intressant än originalet i alla fall.

Bjännsjö

Kommentera