Började dagen med att gå en liten motionspromenad och som vanligt så hade jag kameran med mig. Det första som jag tyckte var lite läckert var denna blomma.

Ett misstag

Men jag var tydligen lite trött, för jag hade glömt att kolla inställningarna på kameran … och idiotiskt tog så tog jag den bilden på ISO 2000 helt i onödan. Det är med andra ord ganska mycket brus i den. Jaja, så småningom så kanske jag lär mig.

Började gå längs vägen och såg några blommor som såg trevliga ut i motljuset, men tyvärr så lyckades jag inte få med den stämningen i bilden.

I diket

En bit bort så höll hästarna på att käka frukost, jag var för lat för att idas gå ner till hagen och jag hade inget tele på … så det blev inga riktiga porträtt av dem.

Dags att äta frukost

Dags att äta frukost

Väl inne i skogen så fanns det lite mysig markdimma som just höll på att lätta men som vanligt så är det svårt att få med detta så det syns i bilderna.

Lätt morgondimma

Morgon

2020 08 28 07 02 00 0023

En sak som jag tycker är svårt att få fram i skogsbilder är känslan. Den här stigen såg mycket häftigare ut i verkligheten.

Stämning

”Gräs” är alltid läckert i morgon/kvällsbelysning, lite vatten/frost gör det ändå bättre. Men jag kände mig lite stressad – måste hinna hem igen innan ett ”möte” – så jag ägnade inte speciellt mycket tid åt att ta fotona.

Morgon

Morgon

Morgon

En blomma är ju inte fel som avslutning på promenaden.

Morgon

Så, nu är det dags att börja jobba.

Kommentera